Thursday 25 April 2013

Barry M Nail Polish

Freebies


A few years ago (February/March 2011) I picked up this free nail polish by Barry M, from Buzz magazine that comes in the UK's newspaper The Sun. There was a coupon inside, you had to cut it out and go to the nearest Superdrug to pick up your 3 free products that were worth 9 pounds. So I did. I mean, I've never seen something like this in Serbia, especially not in my hometown. Free products! :) So I went to the first drugstore, but they were out, and then I panicked and ran around until I found a drugstore that had some left. I think it was the Superdrug on Oxford Street.

***
Pre par godina (Februar/Mart 2011.) sam pokupila ovaj besplatan Barry M lakić uz Buzz magazin koji dolazi u britanskim novinama The Sun. Unutra se nalazio kupon, koji je trebalo iseći i otići u najbližu Superdrug drogeriju gde se dobijao paketić sa 3 besplatna proizvoda u vrednosti 9 funti. To sam i uradila. Mislim, nikad pre nisam videla ovako nešto u Srbiji, a posebno ne u mom rodnom gradu. Besplatni proizvodi! :) I tako sam otišla u prvu drogeriju, ali nisu imali proizvode, pa sam se onda uspaničila i jurcala naokolo dok na kraju nisam našla jednu drogeriju koja je imala par komada. Mislim da je to bila Superdrug drogerija na Oxford Street-u.



Photo borrowed from the internet/Slika je pozajmljena s interneta

 I've had good times and bad times with this nail polish. It dried quickly at first, then it peeled off in half a day, then I applied a top coat over it and it lasted 7 days, later it took a whole day to dry (WITH a fast-drying top coat!)... Honestly, I've never had a nicer color and a more complicated nail polish. I like to say it's the color of meat,... dusty pink, not quite pink, but not quite red either. It looks good on both long and short nails. Unfortunately it doesn't have a name, but I will try my best to find it the next time I go to the United Kingdom.

Photo borrowed from the internet/Slika je pozajmljena s interneta


S ovim lakom sam imala i dobrih i loših trenutaka. U početku se brzo sušio, zatim se sljuštio s noktiju za pola dana, pa sam nanela završni lak preko i trajao je 7 dana, kasnije mu je trebao ceo dan da se osusi (SA brzosušećim lakom preko!)...
Iskreno, nikada nisam imala lepšu boju i komplikovaniji lak za nokte. Volim da kažem da je ovo neka boja mesa,... prljavo roze, ali nije baš ni roze, a nije baš ni crvena. Izgleda lepo i na dugim i na kratkim noktima. Nažalost nema ime, ali ću svakako dati sve da ga pronađem sledei put kad budem bila u Velikoj Britaniji.






It has a nice long  round brush and you can apply it very easily. I love longer brushes. That way I can easily get all the polish out of the bottle. :)
***
Ima lepu dugu okruglu četkicu i vrlo lako se maže. Volim duže četkice. Tako mogu s lakoćom da pokupim sav lak iz počice. :)




Till next time,
xoxo
T.
***
Do sledećeg čitanja,
:*
T.

8 comments:

  1. Eh kad bi tako nesto postojalo i u Srbiji... Boja je bas neobicna - ni crvena ni roze. Lepo ti stoji! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista! Bilo bi puno sretnih devojaka :D A za boju sam prestala da se nerviram, jednostavno-ne znam kako je nazvati :D

      Delete
  2. Sto nema takvih akcija u Srbiji :(
    Boja je fantasticna,ali opet tako nedefinisana :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehhh, kad smo mi tako extremno zaostali u svemu... Mislim, o cemu pricamo kad za tester pudera moram da prosim u parfimeriji.... :p :D

      Delete
  3. Super akcija stvarno! Divna je boja, baš ženstvena!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj da mi je jos njihovih akcija <3 Hvala! :)

      Delete
  4. Kad je džabe, i sirće je slatko, a kamoli ovako lep lak! A da nastavim u "umotvorine-style"-u, ništa što valja se ne dobija lako, tako da vredi da se pomučiš jer divno na kraju izgleda :)

    ReplyDelete